onsdag, januar 24

Heart of Roses


Skjønn veske i lin med teksten Heart of Roses på lommen foran. Et nydelig hjerte med roser på pynter vakkert opp.

Mål; 30 x 36 cm

Pris; 250 kr + porto.


Et nærbilde av lommen.Jeg har brukt hvite kroklisser som pynt, både øverst på vesken og på lommen. To countryhjerter er sydd fast på håndtakene.Vesken er også fôret med linstoff.Håndtakene er sydd med en søm på hver side.

Jeg gjør oppmerksom på at jeg kan sy flere slike vesker med ulike motiver. Du kan også få lavendelposer med samme motiv.

6 kommentarer:

Gunhild sa...

Jeg ble så imponert over tingene du lager. Hvordan får du skriften og foto på stoffet? Decoupageteknikk?

Hulda sa...

hei Gunhild! Koselig at du liker det jeg har sydd. Jeg bruker å skrive ut bilder og skrift på et ark som kan strykes over på stoffet. Arkene heter Transfer Paper, design wear, jeg kjøper de fra Claes Ohlson.

Gunhild sa...

Takk for svar på spørsmål og kommentar på min blogg. Veldig koselig at du ville ha den i "listen" din. Du er også ganske ny her, eller?
Så forresten hos en annen at det ble anbefalt noen ark som kunne bestilles hos www.quilt-design.com

Hulda sa...

gunhild: hei! Jeg er nok ingen ny blogger, har holdt på et år nå. :) Du har kanskje ikke vært i min egentlige blogg? Den finner du på http://huldals.blogspot.com

de arkene fra quilte er nok bra, men jeg syns 185 kr er dyrt for bare 5 ark. Da kjøper jeg heller de jeg har, som koster 129 kr, det er 20 ark der.

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

Anonym sa...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,抓姦